Kapcsolat

1108 Budapest,
Kozma u. 7.

Személyes érdeklődés vagy áru átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban!
info@nyakaruhaz.hu
Érdeklődjön, kérjen szakmai tanácsot email-en keresztül. Levelére igyekszünk azonnal válaszolni, de maximum 12 órán belül biztos, hogy visszaírunk.
H-Cs 8-16h és P 8-14h
NYÁK: 1-445-2576, 20-287-7355
Beültetés: 20-282-2622
Számlázás: 30-935-0285
nyakaruhaz.hu
Nyugodtan vegyen fel minket Skype-on és hívjon vagy írjon, ha segítségre van szüksége a tervezéssel vagy a gyártással kapcsolatban.
fb.com/nyakaruhaz.hu
Kövesse Facebook oldalunkat a nyereményjátékokért, friss információkért. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot itt is, ha bármilyen kérdése van.
Üzemeltető
NYÁKÁRUHÁZ Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Adószám:
25387818-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-272255

Vásárlóinkról és rólunk

Cégünk főként kisvállalatok és magánszemélyek részére prototípus (1-10db) és kisszériás (10-1000db) SMD és furatszerelt alkatrészek beszerzésével és beültetésével, illetve nyomtatott áramköri lemezek kereskedelmével foglalkozik. A nyomtatott áramkör Gerber fájljait a megrendelés után előkészítjük a gyártáshoz, melyet egy multinacionális gyártópartnerünk gyárt le, így a homogén minőséget folyamatosan garantálni tudjuk. A kész NYÁK-ok SMD és furatszerelt alkatrész beültetését telephelyünkön végezzük, beleértve a beültetéshez szükséges stencil lézervágását is. Az alkatrészek beültetésén túl vállaljuk kábelek készre szerelését, és az elkészült áramkörök felprogramozását is.

Ügyfeleink főként az 1-50 fős vállalkozások, illetve egyéni vállalkozók, akik saját termékeket gyártanak, vagy bérmunkában fejlesztenek más cégeknek. Évente több ezer különböző NYÁK gyártását rendelik meg nálunk, és egyszerre kb. 100-200 különböző típus gyártása van folyamatban. Mindemellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a kisvállalatok mellett olyan cégek is minket választanak és elégedettek velünk, mint:

Korrekt szolgáltatás a lehető legjobb áron
Mára közel ezer ügyfelünk választ minket újra és újra belföldön, illetve külföldön egyaránt, árainkat a kisvállalati igényekhez igazítottuk. Számos vásárlónk egybehangzóan állítja, hogy a tőlünk rendelt termékek ár/érték aránya kimagasló, és minősége messze felülmúlja addigi tapasztalataikat. Tekintse meg az értékeléseinket Facebook-on és Google-n!

Próbálja ki kockázat nélkül
Mielőtt új ügyfeleink minket választanak, számos módon meggyőződhetnek az általunk vagy partnereink által előállított minőségről bármely termékkel kapcsolatban, hiszen ingyenes termékmintát biztosítunk, illetve a Referenciáink között is sok, már gyártott NYÁK-ot tekinthetnek meg. Minőségi kifogás esetén 100%-os pénz visszafizetési garanciát nyújtunk. StandardNYÁK termékminta rendelés itt.

Az országban egyedülálló
Magyarországon elsőként vállalkoztunk arra, hogy egy olyan egyedülállóan részletes és nagyterjedelmű, kifejezetten NYÁK témában segítséget nyújtó Tudásbázist hozzunk létre, amelyhez bárki díjmentesen hozzáférhet.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítséget nyújtsunk azon diákoknak, fiatal mérnököknek, akik számára a gyári nyomtatott áramkörök világa még ismeretlen.

Ügyfeleink szolgálatában
Köszönjük ügyfeleinknek az évről-évre gyarapodó rendeléseiket, mivel így olyan fejlesztéseket tudunk megvalósítani, amik mind a szolgáltatásunk színvonalát emelik. Számunkra az egyik legfontosabb dolog, hogy ügyfeleinkkel olyan hosszútávú kapcsolatot tudjunk kialakítani, hogy mindig elégedetten térjenek vissza hozzánk.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, hogy keressen minket az info@nyakaruhaz.hu e-mail címen vagy a 06 20 287 7355 / 06 1 445 2576-os telefonszámokon.

Üdvözlettel:
A NYÁKÁRUHÁZ.HU munkatársai