Fontos tájékoztató az árajánlat kéréshez - mindenképpen olvassa el!

Online árak

2m2 összterületig azonnal kiszámíthatja az árakat és megrendelheti a gyártást a paraméterek megadása után ezen az oldalon:

Az online felület használta gyors, csökkenti az adminisztrációs hibákat és a félreértéseket, ezért elsősorban annak használatát javasoljuk. Az online felület által mutatott árak NEM tájékoztató jellegűek. Az árak pontosak, a végösszegben csak akkor keletkezhet eltérés, ha a feltöltött terv és a kiválasztott paraméterek között eltérés van (pl. méret eltérés).

Árajánlati árak

Az árajánlat kérést kifejezetten csak azokban az esetekben javasoljuk, ha 2m2-nél nagyobb típusonkénti összterületben rendelne, vagy mindenképpen szüksége van írásos árajánlatra. Kérjük segítségét abban, hogy mivel az árajánlat kidolgozása nekünk is időt és munkát vesz igénybe, ezért lehetőleg a ténylegesen gyártatni kívánt specifikációra és darabszámra kérjen ajánlatot.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalunkon megjelenő árak kizárólag az online felületen leadott megrendelések esetén érvényesek. Az online árainknál kedvezőbb árakat csak a típusonként 2m2-nél nagyobb összterületű rendeléseknél tudunk adni.

Árajánlatot kizárólag ezen űrlap kitöltésével tud kérni tőlünk. Email-ben vagy egyéb módokon küldött árajánlat kérésekre nem tudunk árajánlatot adni. Ennek oka, hogy az egyértelműség miatt szükségünk van minden - a gyártástechnológiát befolyásoló - információra, illetve a számlázást és szállítást illető pontos adatokra, amelyek email-ben a múltbeli tapasztalataink alapján csak sokszori oda-vissza levelezéssel oldható meg. Ez Önnek időveszteséget, nekünk pedig plusz hibalehetőséget/félreértést okoz, amelynek a vége mindenkinek egy nem várt kellemetlenség. Ha az árajánlat kérő űrlappal kapcsolatban valami nem világos, kérdezzen bátran elérhetőségeink valamelyikén!

A kiválasztott paraméterek

A darabszám megadásánál a ténylegesen rendelni kívánt darabszámot adja meg. Körülbelüli vagy tervezett éves mennyiségekre nem tudunk árat adni, mert az ár kidolgozásánál csak az egyben megrendelt mennyiség számít. A megadott ár minden esetben csak az adott darabszámra érvényes, nem bontható le darabárra. Pl. ha az árajánlat 1000db-ra szól 500 Ft-os darabáron, akkor az 500Ft-os ár csak az 1000db-os megrendelés esetén érvényes. Minden ettől eltérő darabszám megrendeléséhez új árajánlat szükséges.

Kérjük, a feltöltésnél egyszerre egy terv fájljait csatolja, és egyféle specifikációt adjon meg (kerülje a többféle darabszám, gyártási idő, stb. megadását). Ha több tervre kér árajánlatot, akkor minden tervhez külön-külön töltse ki az árajánlati űrlapot.

Ha az Ön tervének gyártása olyan technológiát igényel, amelyet nem tud kiválasztani az űrlapon (pl. temetett via-k, zsákfuratok, via feltöltés, carbon maszk, ezüstözés, csatlakozó aranyozás, élletörés, stb.), akkor annak gyártását nem vállaljuk, ajánlatot nem tudunk rá adni.

A feltöltött terv ellenőrzése

Az árajánlat kidolgozásánál a feltöltött tervet csak abban az esetben ellenőrizzük gyárthatósági szempontból, illetve hogy megfelel-e az űrlapon kiválasztott paramétereknek, ha ezt kifejezetten kéri. Ennek oka, hogy általában egy teljes gyártás előkészítést el kell végeznünk ahhoz, hogy a terven futtathatók legyenek az ellenőrző script-jeink, ami a terv "gyártáskész" állapotától függően, akár egy óra is lehet. Emiatt az árajánlat megadása tovább tarthat a megszokottnál, és tervenként fix 1500 Ft+ÁFA a díja, amelyet megrendelés esetén nem számlázunk ki. A díjat az ellenőrzés után 10 napon belül kell kifizetni átutalással vagy PayPal-en keresztül, amennyiben nem rendeli meg a gyártást. Az ellenőrzés eredményét email-en keresztül közöljük.

Fontos, hogy ha ezt az ellenőrzést nem kéri, és a feltöltött terv nem felel meg a megadott/bejelölt gyártási paramétereknek, akkor a gyártást nem fogjuk tudni vállalni az árajánlatban megadott áron.

Cégregisztrácó

Ha a cégünkkel való együttműködéshez szükséges regisztrálniuk cégünket a saját rendszerükben, akkor az ehhez szükséges információkat ezen a linken megtalálja. Más szükséges információ esetén állunk szíves rendelkezésére.

NYÁK adatok megadása
X méret [mm]:
Y méret [mm]:
Darabszám:
Rétegek száma:
 1 2 4
Gyártási idő:
 5 7 10 munkanap
Alapanyag:
 FR4 High Tg170 FR4 ALU
Forrasztásgátló lakk:
 kérek (1 vagy 2 oldalon) nem kérek
Forrasztásgátló lakk színe:
 zöld kék piros fekete fehér
Poíciónyomat:
 kérek (1 vagy 2 oldalon) nem kérek
Stencil:
Szelektív felületkezelés:
 PbSn tűzión RoHS tűzión ENIG OSP
Alapanyag vastagsága:
Rézvastagság:
 1oz 2oz
BGA pad-ek a NYÁK-on:
 nincs van
Legkisebb vezető/szigetelő távolság:
 0.15mm 0.125mm
Galvanizált félfurat:
 nincs van
Kézbesítés formája:
 tördelhető panelban vagy egyesével kontúrmarva is megfelel tördelhető panelben egyesével kontúrmarva
Alapszolgáltatások:
E-teszt, kontúrmarás, korlátlan furatszám, galvanizált furatok.
NYÁK terv feltöltése:
(zip, rar, arj, tar formátumok)
A feltöltött terv ellenőrzését:
 nem kérem kérem (1500 Ft+ÁFA, tájékoztató fent)
Panelizált elrendezésre vonatkozó adatok
Ezt a részt csak akkor töltse ki, ha panelizált/montírozott kivitelben kívánja a NYÁK-okat megkapni, ÉS azt szeretné, hogy a panelizálást mi végezzük el. Amennyiben a panelizálást már Ön elvégezte, hagyja üresen ezeket a mezőket.
Egyedi NYÁK X irányú ismétlése [db]:
Egyedi NYÁK Y irányú ismétlése [db]:
Panelkeret szélessége X irányban:
Panelkeret szélessége Y irányban:
NYÁK-ok távolsága a panelen belül X irányban:
NYÁK-ok távolsága a panelen belül Y irányban:
Egyedi NYÁK-ok elválasztása:
Az árajánlatkérő adatai

Szállítási mód:  MPL futárral PostaPontra

Az árajánlat:  sürgős normál nem sürgős

Milyen módon szeretné megrendelni a későbbiekben*:  az online felületen keresztül email-ben

* Ha az online felületen keresztül történő rendelést választja, akkor az árajánlat megérkezése után ezen az oldalon adhatja le a megrendelést, mert ebben az esetben az online (kedvezményes) árat fogjuk megadni. Email-ben - pl. az árajánlatra válaszolva - akkor tudja megrendelni a gyártást, ha az email-es megrendelési módot választja, ennek adminisztrációs díja az árajánlatban tételenként 3000 Ft+ÁFA.

Ellenőrző kód (kötelező)
captcha