Vélemények

Véleménye fontos számunkra
Ha elégedett volt szolgáltatásunkkal, és ezt szívesen megosztaná másokkal is, akkor kérjük, hogy értékeljen minket a Google-on vagy a Facebook-on! Képet is feltölthet a Facebook oldalunkra az elkészült áramkörről.

Káli Károly
Nem sok mondandóm van. (Na jó, csak vicceltem.)

Én kigondolom, Ők fizikai síkra viszik. Kell ennél több, egy jó társításhoz, ezen a téren? Így kell működjenek a közös munkák.

Nem kell javítgatni, ellenőrizni. Tévedés, hiba esetén, csakis “én nem jól gondoltam” esete merül fel. A tapasztalataim szerint a Cég alkalmazottjai a gondolatolvasást is tökéletesen gyakorolják, megfizethető árért cserében.

Nagy segítség a Cég munkája az egyedi, kísérletező, gondolkodó, újító iparágban is. Így előrébb lehet jutni a szakmai személyes és társadalmi fejlődésben.

Így, nem csak a bolti eszközök kereskedelmi tarifákkal növelt termékekkel lehet “játszani” a piacon. A fejlesztések, drágák, időigényesek, mire egy jó termék piacképessé válik. Sokszor akadály egy jó nyáklap hiánya.

Most már nem gond!

Köszönöm.

Attila Kurucz
Általában kis szériás NYÁK-okat gyártatunk itt. Már sok NYÁK-gyártót kipróbáltunk, de végül itt ragadtunk… Kiváló minőség, pontosság, megfizethető ár. Kell ennél több? Ja, igen, kell: felhasználóbarát webes rendelési felület! :)
Tamás Kármán
Kezdő nyákgyártatóknak csak ezt a céget ajánlom. A weboldalukon minden infót meg lehet találni, ami alapján egy kezdő is elő tudja állítani a gyártáshoz szükséges fájlokat. Ezek után már csak az kell, hogy az működjön is, ez pedig nem a nyák minőségén fog múlni, az ugyanis mindig hibátlan. Nekem nagy lendületet adtak a prototípusaim gyártásában, és hálás vagyok ezért.
Tibor Izbeki
Nagyon szuper lett, köszönet!
András Hirsch
Nagyon elégedett vagyok a precíz gyártással, jóminőségű NYÁK szállításával.
RPI Craft
Nekem nagyon tetszik!
Tamás Balogh
Korrekt, gyors, kiváló minőség, mindenkinek bátran ajánlom! :)
Katalin Hajdú
Segítőkész, rugalmas hozzáállás, mindenkinek bátran ajánlom!
Ferenc Szidarovszky
Precízek, rugalmasak, türelmesek. Fel se merül, hogy máshol gyártassak.
Alkotó Alkotó
Azért jó ha valami tökéletes, mert abban nehéz utólag hibát találni. Ez a vállalkozás ilyen. Hasznos információk sokaságát kínálja jól áttekinthető formában, amikkel érdemes a panelt tervezőknek megismerkedni.
Kifinomult érzékkel kezelik az ügyfeleket. Ebben különösen jó tapasztalataim vannak. Úgy éreztem, csak értem van az egész vállalkozás.
A hazai panelgyártás globálisan drága. Minimális mennyiségnél ez konkrétan irracionális. Ezért kitalálták a “hobbynyák” kategóriát, ami zseniális ötlet volt. Persze itt le kell mondani néhány cicomáról, de ezért reális árat kapunk cserébe. Én is ezt a kategóriát tudtam tesztelni, és az eredmény kifogástalan. Bőven az ígért határidő előtt kaptam kézhez a korrekt csomagot, benne néhány extra meglepetéssel.
Attila Fábián
Nagyon korrektek, segítőkészek, precízek! Csak ajánlani tudom Őket!
Stepan Stichleutner
kiváló minőség
Tomi Lovas
Abszolút korrekt!
Béla Gyenese
Folyamatos rendeléseim kiváló minőségben készülnek.
Janos Krausz
Náluk rendeltem, elégedett vagyok az eredménnyel.
Vágó Mihály
Rendkívül segítőkész csapat! Először rendeltem Tőlük, a többi rendelést is ide küldöm!
Zoltán Niethammer
Gyorsan, pontosan dolgoznak. Segítettek a hibák kijavításában. Legközelebb is innen rendelek!
Attila Bárkányi
Pontos, kiszámítható, és kiváló munka!
Kovács Krisztián
Gyors, preciz gyártás, kommunikatív és segítőkész csapat, nagyon korrekt árak. Minden elismerésem, és köszönöm az eddigieket!
Szabó Krisztián
A fotók amiket kaptam a kész termékről nem hozzák vissza azt a minőséget amit ténylegesen a kezembe kaptam. A termékek sokkal jobban néznek ki mint a fotókon. Hozzáteszem én még olyan minőségű képet sem tudtam csinálni mint a Nyákáruház. Le a kalappal a minőséget illetően. :)
Arnold Lóki
korrektek gyorsak és igen segítőkészek csak ajánlani tudom
József Szekeres
Először rendeltem tőlük NYÁK lapokat, teljes mértékben elégedett vagyok. A weboldalukon lévő tudásbázis nagyon jó segítség volt a tervezéshez.
Ajánlom mindenkinek!
Ákos Káldy
Panel hamar megérkezett, minőségre nem lehet panasz. Ügyintézés remek, kérdés esetén is segítőkészek.
B R
Teljesen világos és egyértelmű online rendelési rendszer, kitűnő tudásbázis, ami segítségével a kezdők is elboldogulnak a rendelési fájlok exportjában. Nagyon jó vevőközpontú kommunikáció és hibátlan végtermék. Jó szívvel ajánlom a céget!
Huya Mara
Bar meg a vegleges PCB nincs a kezemben (a fotokat lattam), de az eddigiek alapjan mindenkeppen szeretnem minden erdekelt figyelmebe ajanlani a ceget. Az a rugalmassag es tamogatas, amit toluk kaptunk az fantasztikus. A sok hazai csalodas utan vegre egy igazi szolgaltatas. Koszonjuk! Ps.: Kozben elkezdtuk a munkat a panellekkel. Fantasztikus!!!
Epp most kuldtem el a kovetkezo megrendelseket.
Gábor Hencze
Körülbelül 1 éve rendelek tőlük NYÁK lapokat, maximálisan elégedett vagyok a minőséggel, esetlegesen felmerülő kérdésekre gyorsan válaszolnak. Nagyon hasznos a weboldalukon levő tudásbázis, első rendeléseim során nagy segítség volt, érdemes végigolvasni. Ajánlom mindenkinek
Simkó György
Most rendeltem először náluk, de nagyon segítőkészek és rugalmasok. Az eredménnyel is meg vagyok elégedve és az ár is barátságos.
Ajánlom mindenkinek.
David Edlinger
Gyors, percíz gyártás, segítőkész supportal.
Kompakt Trabant
Barátságos,segítőkész hozzáállás,és még hamarabb is készült el a megrendelésem, a vállalt időpontnál :-)
Electro Impress
Visszatérő ügyfél vagyok, akinek fontos a jó minőség és a versenyképes ár. Fejlesztéseimhez és kis szériás gyártásaimhoz rendszeresen rendelek tőlük NYÁK-ot.
Gábor Samu
4db kis NYÁK lapot rendeletem kaptam még egyet ajándékba. Szépen elkészített panel
Gábor Samu
Először rendeltem, szép munkát végeztek. 4db-ot rendeletem, kaptam még egyet ajándékba. Biztos fogok máskor is rendelni
Zoltán Kis
ajánlott cég :) minőségi, jó áron, remek supporttal.
Péter Kertész
Kérdésemre rögtön válaszoltak. Többször rendeltem már tőlük. Jó minőségűek a nyákok.
Ványi Dániel Attila
Gyorsak, segítőkészek, értenek a szakmájukhoz. Én csak náluk gyártatok. Bármi gondom, kérésem volt eddig, azt mindig sikerült megoldani.
András Janzsó
Kiváló minőség, bátran ajánlom!
Balázs Gerber
Precíz, korrekt, megbízható cég. A “customer support”-juk első osztályú. Rendszeresen visszatérő ügyfél lettem.
Krisztián Pokoraczki
Tökéletes munka, segítőkész csapat! Köszönöm!
Sándor Péter
Csatlakozom az előttem hozzászolókhoz. Nagyon professzionális gyártás. Precíz. Pontos. Köszönöm. ;)
Depner T
Nagyon professzionális végtermék, gyors kivitelezés. Amatőrként ez volt az első alkalom, hogy gyártattam a NYÁK-ot. De nem az utolsó, köszönhető ez a Nyákáruház Kft.-nek. Már a rendelés leadásakor kellemes meglepetésként éltem meg az ügyfélbarát honlapot. A vállalt határidő előtt érkezett a NYÁK, kiváló minőségben. Nagyon köszönöm munkájukat, és sok sikert a továbbiakban. Én biztosan igénybe veszem még a szolgáltatásukat! Üdv! Tamás
Dombovári Tamás
Nagyon professzionális végtermék, gyors kivitelezés. Ez volt az első alkalom, hogy gyártattam a NYÁK-ot, és nem magam készítettem. Úgy gondolom a továbbiakban maradok a Nyákáruház Kft-nél. Már a rendelés leadásakor kellemes meglepetésként éltem meg az ügyfélbarát honlapot. A vállalt határidő előtt érkezett a NYÁK, kiváló minőségben. Nagyon köszönöm munkátokat, és sok sikert a továbbiakban. Én biztosan igénybe veszem még a profi szolgáltatásotokat! :) Üdv! Tamás
Tamás Tóth
Kb. másfél éve vagyunk munkakapcsolatban, egy nagyon segítőkész, gyors, pontos, kreatív, innovatív, profi csapat, kiváló minőségű munkájuk nagyban hozzájárul munkahelyem és jómagam sikeréhez. A Januári hobbinyák akciójukkal élve rendeltem tőlük 5db kisméretű nyákot, ami a mai napon megjött ajándék felirattal. Nagyon köszönöm srácok, nagyon jó fejek vagytok! Sok sikert és sok megrendelést kívánok nektek!
Molnár Zoltán
HobbyNYÁK esetében is profi munka
Balázs F Boros
Egy tökéletes cég, tökéletes munka! És majd lebabáztam a gyönyörűségtől, mikor az ajándék nyákot megláttam!!! :) Példamutató hozzáállás! Köszönöm!!!
Lajos Attila Éder
Minden tökéletes, még a külföldön (nyugaton) gyártott nyáklap sem jobb. Semmi kívánnivalót nem hagy ! Sok megrendelést és gyarapodást kívánok ! Ha minden Magyar termelő ilyen szépen és alaposan dolgozna, akkor Magyarország világhatalom lenne !
F.István Toth
Meg vagyok elégedve !!
Ferenc Szidarovszky
Segítőkészek, rugalmasak, pontosak.
Dávid Csikós
Teljesen elégedett vagyok, határidőn belül bőven kész lett és szép munkát végeztek! Nagyon segítőkészek voltak, mindenkinek tudom ajánlani.
Kifejezetten tetszik hogy webes felületen mindent be tudtam állítani. :)
Udvardi Miklós
Mind a hozzáállás, mind a kivitelezés, precíz céget takar. Köszönöm a az együttműködést és a gyorsaságot.
Zsu Psy
Kiváló, pontos, és hibátlan minőséget gyártanak, olcsón, előre kalkulálhatóan, plusz költségek nélkül! Mindenzt annak tükrében írom, hogy rendszeres megrendelőjük vagyok! Köszönöm a munkátokat, csak így tovább !
Ferencz Tibor
Először rendeltem a Nyákáruháztól. Mindenben maximálisan elégedett vagyok. Határidő, minőség, gyorsaság, stb. Következő gyártásom is innen fogom rendelni. Köszönöm.
Zoltán Tomity
Most, első alkalommal bíztam meg egy profi céget azzal, hogy az általam megtervezett NYÁK-ot elkészítse.
Nem csalódtam, precíz, pontos munkával találkoztam. Az eredmény kitűnő, maximálisan elégedett vagyok.
Csak ajánlani tudom.
Üdvözlettel: Tomity Zoltán Pécs
Zoltan Kovacs
Profi munka egy nagyon szimpatikus hozzaallasu csapattol. Csakis ajanlani tudnam barkinek, aki NYAK-ot szeretne csinaltatni!
Zoltan Kovacs
Kifogastalan minoseg, profi csapat es gyors munka. Mindenkinek csak ajanlani tudom, aki ilyen szolgaltatast keres. :-)
Flórián Székely
Maximálisan elégedettek vagyunk! Segítőkészek, remek tutorial-ok! Precíz, minőségi és szemetgyönyörködtető munka.
Gabor Szucs
Kifejezetten udvarias, tisztelettudó, segítőkész emberek. Nagy örömömre szolgál, hogy a Sors megismertetett velük. Az elkészült nyák kiváló minőségű, köszönöm. Ugyan amatőrként nem én leszek a csúcs megrendelőjük, de ismerősi körömben lévő amatőrtársaimnak nyugodt szívvel ajánlom e vállalkozást!
Balázs Tóth
Szép kivitelezés, minőségi munka!
Szabolcs Kovács
Gyorsak voltak, kedvező áron és hibátlan terméket kaptam. Köszönöm!
Kovács Szabolcs
Gyorsak voltak, kedvező áron és hibátlan terméket kaptam. Köszönöm!
Bálint Balina
Hihetetlenül kedvesek, segítőkészek, annak ellenére, hogy amatőr vagyok. Mindenkinek tudom ajánlani. A terméket is időben megkaptam, és hibátlanul működik
István Novák
Ez volt az első alkalom, hogy nem saját magam készítettem el egy nyákot, hanem profira bíztam (házilag nem is tudtam volna elkészíteni). Precíz, jó kivitelezésű nyákot kaptam, amivel nagyon könnyű volt dolgozni. A rendelés után kb. 1-2 órával már meg is érkezett a megerősítés arról, hogy gyártásra kerül, és időben el is készült. Szinte biztos, hogy a következő nyákokat is rájuk bízom :-)
János Bartus
Precíz munka, jó kommunikáció, határidőre pontos. Mi kellhet még? ;)
Attila Sajtos
Gyors, pontos munka, precíz kivitelezés. Ajánlom bárkinek, akinek NYÁK-ra van szüksége
Róbert Visnyei
Nem vagyok profi az elektronikában, színekkel számokkal elboldogulok no meg a forrasztópáka sem idegen számomra. Korrekt csapat profi termékei sikerélményeket biztosítottak a hobbim számára. Ha ötletem lesz rendelek még.. vehetitek fenyegetésnek is :-D
Laszlo Zoltai
Professzionális kivitelezés, még a “Hobbi NYÁK” kategóriában is. Gyors, pontos és árban kedvező. Örülök, hogy ezt az utat választottam.
Péter Troll
Ajánlom mindenkinek
Darvas Benedek
Áttekinthető, bőséges információval rendelkező honlap, gyors, udvarias ügyintézés, nyugati színvonalú hozzáállás. Remek cég!
Gábor Szőke
Kifogástalan minőségben gyártanak, az ügyfélkezelésük pedig elsőrangú. Tetszik az egyszerű rendelésmenet.
Szőke Gábor
Kifogástalan minőségben gyártanak, az ügyfélkezelésük pedig elsőrangú.
Hornyák Szabolcs
Nagyon figyelmesek! Türelmesek, segítőkészek! Gyártásban rettentő gyorsak :)
Tóbi Dániel
Rugalmas, segítőkész, korrekt cég. Köszönjük