Kisvállalati NYÁK csomag

Írta: Kategória: Tudásbázis Dátum: 2016-05-13 Hozzászólások letiltva.

 

A költséghatékonyság ideje eljött!

Nincs filmköltség!

Ugye Ön is találkozott már a jól ismert, több ezer Ft-os filmköltségekkel és egyéb egyszeri díjakkal más NYÁK gyártóknál, amelyet minden NYÁK terv változtatáskor ki kell fizetni, kivéve utánrendeléskor? Ezt mi csak a “remény hal meg utoljára” módszernek nevezzük: az első vásárláskor vagy új típus rendelésekor kecsegtető lehet, hogy a legközelebbi rendelésnél már nem kell ezt a díjat kifizetni, azonban legyünk őszinték magunkhoz!

Nincs programírási díj!Ma az elektronikai fejlesztések olyan gyors ütemben zajlanak, hogy egy termék NYÁK-ja akár egyik sorozatról a másikra is jelentősen változhat. Sőt, a prototípus fejlesztés kifejezetten arról szól, hogy a végleges formáig folyamatosan változik a terv. Ekkor pedig minden módosításnál filmköltséget vagy maró/tesztprogram írási díjat kell fizetnie számos gyártónál, és csak reménykedhet, hogy nem kell újabb változtatást eszközölni a NYÁK-on, aminek következtében az újabb fejlesztési ötleteket is elveti a várható költségnövekedés miatt.


Ön mit választana?

a.) Korlátlan szabadságot a prototípus és sorozatgyártásban

b.) Filmköltségek és egyszeri díjak kifogyhatatlan tárházát…


 

Kisvállalati NYÁK gyártásVáltoztathat a terven bármit, támogatjuk a fejlesztésben!

Igen, mi is pontosan azt gondoljuk amit Ön! Emiatt nálunk semmilyen többletköltséggel nem jár, ha a tervein változtatást eszközöl és úgy rendel újra. Sőt, filmköltségeket vagy egyszeri költségeket egyáltalán nem számolunk fel, így már az első rendelés is ugyanolyan kedvező árú, mint a következő rendelései. A fejlődést indokolatlan filmköltségekkel és egyéb szerszámköltségekkel, programírási díjakkal korlátozni.

De mindezt most megtoldjuk, és egy minden eddiginél kedvezőbb ajánlatot adunk Önnek, amely a valós igényeken alapul!

 

Mit kell tennie?

1. Rendeljen online egy tetszőleges méretű és specifikációjú tervből tetszőleges számú prototípust*.

2. Ha a tervből rendel legalább 100 000 Ft értékben, akkor maximum 10 000 Ft erejéig levonjuk a prototípusok árát a sorozat árából!**

Rendeljen most NYÁK gyártást

 

Kérdése van? Keressen minket a 06 1 445 2576-os telefonszámon vagy az info@nyakaruhaz.hu email címen!

* Választhatja bármelyik prototípus csomagunkat is.

** Az összegek nettóban értendők.

Megjegyzés: Természetesen a levonandó prototípus áramkör ténylegesen a sorozatgyártott áramkör prototípusa kell, hogy legyen, de mindenfajta – a fejlesztéshez kapcsolódó változtatás engedélyezett a terven külön díjak nélkül. A kedvezményt nem aktiváljuk teljesen más funkciójú és felépítésű NYÁK esetén.