Diák kedvezmények NYÁK gyártáshoz

Írta: Kategória: Tudásbázis Dátum: 2016-05-20 Hozzászólások letiltva.

 

Versenyezz ajándék kuponért!

TDK verseny = NYÁK gyártás kupon :)Ha felsőoktatásban tanuló diák vagy, nevezz bármely TDK versenyen és a fejlesztéshez rendeld meg tőlünk a NYÁK-ot! A helyezés függvényében az alábbi kuponokat adjuk ajándékba:

1. helyezés: a megrendelés teljes értékének megfelelő kupont*

2. helyezés: a megrendelési érték 50%-ának megfelelő kupont*

3. helyezés: a megrendelési érték 25%-ának megfelelő kupont*

 

Szakdolgozat-ot, diplomamunkát írsz?

5-ös dimploma = NYÁK gyártás kupon :)Ha felsőoktatásban tanuló diák vagy, és most írod a diplomamunkádat amelyhez szükséged van nyomtatott áramkörre, rendeld meg tőlünk a NYÁK-ot, és 5-ös (jeles) minősítésű diplomamunka esetén a megrendelés teljes értékének megfelelő kupont adunk ajándékba.

Ha a NYÁK gyártással kapcsolatban valami nem tiszta, és kérdéseid merülnének fel, akkor keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén! Nagyon szívesen segítünk, és mindig örülünk azoknak a közös kis apró sikereknek, amikor egy-egy kérdést sikerül tisztázni.

* Egyéb tudnivalók

Minden esetben szükséges az elért eredményről valamilyen dokumentumot küldened számunkra. A kuponok érvényessége egységesen 1 év, és a kuponérték maximum nettó 20 000  Ft lehet. Ha kérdésed lenne, keress minket Facebook-on, Skype-on, email-ben vagy telefonon!